$ DOLAR → Alış: 3,70 / Satış: 3,71
€ EURO → Alış: 4,34 / Satış: 4,36

500 ÖĞRENCİYE 2010- 2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR ÇANTASI YOLLADI

Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Arslan , Tonya Feride-Ahmet Şener Ortaokulu’nda okuyan 500 öğrenciye üzerinde 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor yazılı çanta ve kırtasiye malzemesi gönderdi.

Bordo mavi renklerde olan çantaların üzerinde 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor yazması ise dikkat çekerken, ‘Sanal ve Artırılmış Gerçeklik Teknolojileri ile İş Güvenliği Eğitim Projes’ ve ‘Türkiye’nin inşa tarihi-Nafia’ gibi birbirinden önemli projelere imza atan Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Arslan araştırma projelerinden elde ettiği gelirin bir kısmını ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanması da takdirle karşılandı.

“DESTEKTE TERCİHİMİZ EĞİTİM KURUMLARIDIR”

Trabzon’lu olan Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Arslan eğitime her zaman destek olmaya çalıştıklarını aktararak, “TAV Holding CEO’su Sayın Dr. M. Sani Şener ile ortak yürüttüğümüz araştırma projelerinde yarattığımız katma değerin bir kısmını ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanmak istedik. Bu kapsamda, Tonya Feride- Ahmet Şener Ortaokulu’nda okuyan 500 öğrenci için çanta ve kırtasiye malzemelerini içeren bir destek çalışması yaptık. Türkiye’nin gelişmiş, zengin ve refah üreten ülkeler sınıfına girmesinin tek yolunun eğitim olduğuna inandığımız için desteğimizi eğitim kurumlarına  yapmayı tercih ediyoruz” dedi.

“DOĞDUĞUMUZ TOPRAKLARA  BORCUMUZU ÖDEMEK İSTEDİK

“Doğduğumuz topraklara bir nebze de olsa borcumuzu ödemek istiyoruz” diyen Arslan, “Özellikle merkeze uzak bir okulu seçtik k; çocuklar kendilerini unutulmuş hissetmesinler, birilerinin onlardan haberdar olduğunu bilsinler ve çalışmalarını ona göre planlasınlar. Seçtiğimiz bölgenin Sani Şener, Sadri Şener ve Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu Şener gibi çok değerli insanları bağrından çıkarması ve okulun bir bağış okulu olması da ayrı bir etken oldu tabi ki.  Doğduğumuz ve formasyonumuzun oluşmasına vesile olan bu topraklara borcumuzu ödemek için daha çok düşünmek, daha çok üretmek ve daha çok paylaşmak zorundayız. Mevlana’nın dediği gibi “Bil ki iyiler mutlaka kazanır” felsefesine ezelden sahip bir Türkiye’nin önümüzdeki zaman dilimde yükselişini ivmelenerek sürdüreceği ve daha üretken bir ülke haline geleceği ve bölgenin dominant gücü olacağı bir gerçektir. Bunun da en temel dayanağı kaliteli eğitimdir” ifadelerine yer verdi.

Okul Müdürü Emrah Demiral, eğitime katkı veren Arslan’a teşekkürlerini ileterek,”Hemşehrimiz bilim insanı Gökhan Arslan öğrencilerimiz için 500 çanta gönderdi. Okulların açılmasıyla çocuklarımıza hediyelerini illettik.  Öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Gökhan Hocaya okulumuza,eğitime verdiği katkılar için çok teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Mehmet Bülent ALP