$ DOLAR → Alış: 3,70 / Satış: 3,71
€ EURO → Alış: 4,34 / Satış: 4,36

Müteahhitin eksiğini vatandaş tamamladı

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi’nde yaklaşık 1.850.000 milyon TL’ye mal olan Fol Deresi Projesi kapsamında yapılan tesislerdeki müteahhit firma eksiklerini duyarlı vatandaşlar tamamlıyor.

Müteahhitin eksiğini vatandaş tamamladı
  • 22.07.2017
  • 100 kez okundu

Fol Deresi kenarında yapılan dinlenme tesisleri içinde bulunan bir bankın kırıldığı yönünde dün yaptığımız yayını izleyen ve merak ederek kırık bankı yerinde inceleyen Vakfıkebir esnaflarından Zaman Video- Müzik ve Organizatör Ergin Zaman, bankın kasıtlı olarak kırılmadığını, iki adet vida ile vidalanması gerekirken 1 adet vida ile vidalanması sonucu çöktüğünü görünce harekete geçti. Yanına şarzlı matkap ve vida alan Ergin Zaman oturma bankını tamir etti.

Zaman’ı oturma bankı tamiri sırasında gören vatandaşlar, “Oturma bankının kenar dönmelerinde iki vida yeri varken gerek yok diye bir vida ile tutturmuşlar. Her şey burdan başlıyor zaten. Gerek yok, böyle de idare eder gibi vurdum duymazlıklar birikerek büyük bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Herkes kendi sorumluluk alanında sorumlu olmalıdır” şeklinde konuştular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ