$ DOLAR → Alış: 3,70 / Satış: 3,71
€ EURO → Alış: 4,34 / Satış: 4,36

Vakfıkebir Jandarmada ‘Gündüz’ Dönemi

2017 Yılı Haziran döneminde Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı’na atanan J.Kd. Bçvş. Bekir Gündüz görevine başladı.

Vakfıkebir Jandarmada ‘Gündüz’ Dönemi
  • 22.07.2017
  • 99 kez okundu

J. Kd. Bçvş. Bekir Gündüz, İlk, Orta ve Liseyi Tokat’ta okudu. Askeri Okuldan mezun olduktan itibaren 27 yıllık meslek hayatı bulunuyor. 8 değişik yerlerde görev yapan Gündüz, 4 ayrı yerde de şark hizmetinde bulundu. 13 yıl Trabzon da görev yaptı. Trabzon Merkezde Trafik Tim Komutanı olarak görev yapmakta iken 2017 yılı Haziran atamalarında Vakfıkebir’e ilçe Jandarma Komutanı olarak atandı. Evli ve 3 çocuk babası olan Gündüz, 29 Haziran 2017 tarihinden itibaren Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı olarak görevine başladı.
Gündüz’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

YORUM YAZ