$ DOLAR → Alış: 3,70 / Satış: 3,71

YAVUZ AYDIN ‘KINALI EL’DE YER ALACAK

• 04.10.2017
  • 81 kez okundu

Partisinden ihraç edilen MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener tarafından kurulacak yeni partinin tüzük çalışmaları Bursa’da devam ederken Yavuz Aydın’ın da MKYK’da yer alacağı netleşti.

Meral Akşener’in katılmadığı dünkü toplantıda bir açıklama yapan eski MHP’li Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, seçimde salt barajı geçmek için bir hedeflerinin olmadığını belirterek, “Hedefimiz yüzde 50 artı 1 oy almak” dedi.

Kurulma aşamasında olan yeni partinin MKYK üyeleri arasında bulunduğu da öğrenilen Yavuz Aydın’ın yanı sıra Meral Akşener daha önce İstanbulda yaptığı bir basın toplantısında, kurucular kurulunda yer alan Büyükelçi Ahmet Erozan, Eski Bakan Aydın Tümen, hukuk mezunu ev kadını Berna Sukas, Adana Milletvekili Cevher Cevheri, Aşık Veysel’in torunu işkadını Çiğdem Özer, Elif Gökdemir, 15 Temmuz gazisi Fatih Eryılmaz, eğitim ataşesi Erdoğan Bozdemir, İşkadını Fulya Yasemin, Üstdüzey Yönetici Hatice Bilici, iki gözünü terörle mücadele sırasında kaybetmiş Gazi Hüseyin Özlük, Bingöl Milletvekili Kazım Ataoğlu, Mühendis Orhun Ertürkmen, Eski Bakan Suat Çağlayan, Üstdüzey Yönetici Taylan Yıldız, Büyükelçi Tugay Uluçevik, Üstdüzey Yönetici Ersagun Yücel, Avukat Nafi Özgür’ü açıklamıştı.

25 Ekim 2017 tarihinde Ankara’da yapılacak bir programla yeni parti tüzüğünün açıklanacağına dikkat çekilirken, parti logosunun ise Meral Akşener’in anayasa referandum kampanyasında  kullandığı ‘Kınalı El’ olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca 1 Kasım 2015 Genel seçimlerinde Trabzon’dan MHP Milletvekili adayı olan Yavuz Aydın’ın da yeni kurulacak partide MKYK üyesi olacağı öğrenildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ